Sari la conținut

Allexandru

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • MPoints

  50 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Necunoscut

Despre Allexandru

 • Dată Naștere 01.12.1999

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Allexandru★#9429

Vizitatori Recenți Profil

21 citiri profil
 1. Allexandru

  event 3v3

  . Factiunea pe care o reprezinti: 2. Numele tau din joc: Al3xWuf 3. Numele coechipierilor: ItsRazvy69 & zTheDarky69 4. Comentarii aditionale:
 2. Allexandru

  Propunere

  Nu are rost ca pana la urma acestia o sa vorbeasca pe discord, iar acolo staff-ul pot aproxima varsta respectivului.
 3. Puteti da T/c la aceasta aplicatie, am aplicat la categoria gresita, va rog sa ma scuzati. Noua cerere este aici :
 4. Stai linistit ca nu stau eu sa modific poze, nu-mi bat joc de oameni + ca am specificat 😄 Multumesc frumos pentru vot
 5. 1.Numele real: Allexandru 2.Numele din joc: Al3xWuf 3.Varsta: 19 ani 4.ID Discord: Allexandru★#9429 5.Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut! În primul rând mă numesc Alex și am vârstă de 19ani. Ca hobby-uri pot să spun că fac lupte libere. Sunt în clasa a XII-a pe profilul HANDBAL(doar cu numele). Pot să spun că sunt un băiat de treabă, cu capul pe umeri, respect pe cine mă respectă, dar asta nu înseamnă că nu sunt bun și cu ceilalți. Îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respectă la fel de mult. Aici vreau să se înțelegă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, dar că orice om fiecare avem defectele lui. Nu prea îmi place mie să mă descriu, deoarece sunt multe de spus, dar pot să spun câteva lucruri despre mine. Sunt un om simplu și nu încerc să păr ceea ce nu sunt. Deși sunt cam recalcitrant, dar supărarea mea trece repede. Spre final pot să spun că seriozitatea mă definește, sunt respectuos, ascult de către superiorii mei. Sunt o persoană energică și în căutare de senzații tari. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii la un suc sau chiar de ce nu să încingem un fotbal. 6.De ce iti doresti acest grad?: Pentru a ajuta acest server sa se dezvolte si de a rezolva problemele ce pot aparea pe parcursul jocului. 7. Dovada cu orele jucate(minim 20-video): Maine o sa am orele necesare. 8.Alte comentarii: Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns.
 6. 1. Numele tau real: Allexandru 2. Varsta: 19ani 3. Eperienta in acest domeniu?: Destul cat sa ma descurc. 4. Descrie-te in minim 50 de cuvinte: Salut! În primul rând mă numesc Alex și am vârstă de 19ani. Ca hobby-uri pot să spun că fac lupte libere. Sunt în clasa a XII-a pe profilul HANDBAL(doar cu numele). Pot să spun că sunt un băiat de treabă, cu capul pe umeri, respect pe cine mă respectă, dar asta nu înseamnă că nu sunt bun și cu ceilalți. Îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respectă la fel de mult. Aici vreau să se înțelegă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, dar că orice om fiecare avem defectele lui. Nu prea îmi place mie să mă descriu, deoarece sunt multe de spus, dar pot să spun câteva lucruri despre mine. Sunt un om simplu și nu încerc să păr ceea ce nu sunt. Deși sunt cam recalcitrant, dar supărarea mea trece repede. Spre final pot să spun că seriozitatea mă definește, sunt respectuos, ascult de către superiorii mei. Sunt o persoană energică și în căutare de senzații tari. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii la un suc sau chiar de ce nu să încingem un fotbal. 5. ID Discord: Allexandru★#9429 6. De ce iti doresti acest grad?: Pentru a ajuta acest server sa se dezvolte si de a rezolva problemele ce pot aparea pe parcursul jocului. 7. De ce tu si nu altcineva?: Deoarece pot spune ca ma pricep in ceea ce fac, am ambitie de luptator, imi place sa fie totul cat mai curat posibil, nu-mi plac cei ce se dau cu nasul pe sus. 8. Alte comentarii: Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns.
×