Sari la conținut

_Fallen_

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • MPoints

  50 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Necunoscut

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. _Fallen_

  Cerere Helper

  Contra, imi pare rau nu te vad activ pe server prea des.Si al 15 ani ar trebuii sa iti pese de scoala.. nu crezi?
 2. _Fallen_

  Cerere Helper

  Contra, nu ai orele necesare.Revii cu o cerere.
 3. _Fallen_

  Prezentare

  1. Nume complet:Costel Sorin 2. Nickname: _Fallen_ 3. De unde ai auzit de noi?: De la Uavi. 4. Scurta descriere:Sunt un baiat simplu,sunt din jud Galati,imi place sa ma joc in timpul liber pe calculator. 5. Cu ce te ocupi?:Acum sunt la liceu, dar de la anul as vrea sa ma angajez. 6. Ce hobby-uri ai?:Hobby-ul meu preferat este Basket-ul. 7. Alte comentarii:Nimic.
 4. _Fallen_

  Cerere Helper

  Ieri m-ai controlat in pc si nu mi-ai gasit nimic+ca Si pingu si Eleches m-au controlat in pc.Oricum mersi de contra.
 5. _Fallen_

  Cerere Helper

  1.Numele real:Sorin 2.Numele din joc:_Fallen_ 3.Varsta:18 4.ID Discord:_Fallen_#7670 5.Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt un baiat simplu caruia ii place sa se joace in timpul liber jocuri, am si hobby-uri,dar cel mai mult imi place sa joc fotbal. 6.De ce iti doresti acest grad?:Imi doresc acest grad pentru a avea grija de chat, si sa ma ocup de codatii de pe server si sa isi primeasca pedeapsa 7. Dovada cu orele jucate(minim 20-video): 8.Alte comentarii:Nimic, mersi ca aveti timp sa arunci un ochi pe cerere.
 6. _Fallen_

  Cerere Helper

  AlinVm avea 10 ore cand a facut cerere...dar infine nu-i nimic, nu ma supar, revin cu o cerere.
 7. _Fallen_

  Cerere Helper

  1.Numele real:Costel Sorin 2.Numele din joc:_Fallen_ 3.Varsta:17 4.ID Discord:_Fallen_#7670 5.Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt un baiat caruia ii place sa se joace in timpul liber jocuri si am si un hobby si acela e BasketBall-ul. 6.De ce iti doresti acest grad?:Imi doresc acest grad deoarece vreau sa ajut server-ul sa fie curat de hackeri si sa ma ocup de chat sa fie cat mai curat. 7. Dovada cu orele jucate(minim 20-video): 8.Alte comentarii:Nimic,Multumesc.
 8. _Fallen_

  Cerere Helper

  Numele tau real: Costel Sorin 2.Numele tau din joc: _Fallen_ 3.Cati ani ai?: 17 4.Dovada cu orele jucate(minim 20 de ore): De abia s-a deschis serverul . 5.Alte comentari:Doamne ajuta! Am fost Moderator acum 2-3 ani.
×