Sari la conținut

BlackB3ar

Membru
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • MPoints

  50 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Necunoscut

Personal Information

 • Oraș
  Chisinau , Moldova
 • Experiență Minecraft
  Expert
  Mediu
 • ID Discord
  𝖚𝖗𝖘𝖚'#6570

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. BlackB3ar

  Cerere Helper

  1.Numele real: Nichita , Nick 2.Numele din joc: BlackB3ar 3.Varsta: 15 ani 4.ID Discord:𝖚𝖗𝖘𝖚'#6570 5.Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Baiat de caterinca , inteligent , amuzant , respect prietenii . Practic luptele Kick Boxing timp de 5 ani , respect doar daca sunt si eu la randul meu respectat . Invat in clasa a 9-a , prefer algebra in locul geometriei . 6.De ce iti doresti acest grad?: In primul rand , as dori acest grad fiindca prefer ca fiecare membru sa aiba aceleasi reguli , iar alti membri sa nu le poata strica jocul din motivul hack-urilor , si as mai putea ajuta prin pastarea limbajului adecvat in chat . In tot timpul de cand sunt pe acest server am incercat sa fiu cat mai activ pe chat si sper ca mi s-a primit . 7. Dovada cu orele jucate(minim 20-video): 8.Alte comentarii: Va multumesc pentru timpul acordat , controlandu-mi aceasta cerere , si sper sa aflu raspunsul cat mai curand , va respect toata comunitatea si toti membrii staff !! Multumesc anticipat !
 2. Pro . O cerere foarte bine gandita , fiecare merita cate o sansa
 3. BlackB3ar

  Factions

  1.Nick-ul tau : BlackB3ar 2.Propunerea ta : Sa se adauge comanda /vote pentru a fi si membrii mai multumiti si ca serverul sa se mareasca atat la voturi cat si la noi membri veniti 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implimentata : Sectiunea de Factions , pentru ca acolo joaca majoritatea membrilor 4. Cu ce crezi ca va ajuta ? : Atingand un numar de vot vast , serverul se poate mari cu membri , iar membrii vor fi si ei multumiti pentru ca vor putea obtine cate 1 obiect gratuit 5. Alte comentarii : Sper ca aceasta propunere sa fie luata in considerare cumsecade , si sa se afle raspunsul cat mai curand
 4. Contra . Ai totul respectat , dar nu cred ca ai varsta potrivita + la intrebarea numarul 5 trebuia sa te descrii in minim 50 cuvinte .
 5. Contra . Fiind un membru de 2 saptamani pe acest server , nu te-am vazut aproape deloc !!
 6. 1. Numele tau real: Nichita 2. Varsta: 14 ani 3. Eperienta in acest domeniu?: Am o exprienta in acest domeniu de 2 ani , iar fiind acceptat pot realiza al 3-lea an 4. Descrie-te in minim 50 de cuvinte: Ma numesc Nichita , prietenii imi spun Nick , am 14 ani , hobby-urile preferate sunt : Football , BasketBall si Gaming-ul . Sunt pasionat de factions si as fi foarte incantat sa va pot ajuta in domeniul staff si de tot ce e legat de server si comunitate . Joc Factions de cel putin 2 ani , avand o experienta vasta . Sunt o persoana prietenoasa , comunicabila si serios cand este nevoie . Ma bucur ca am putut face cunostinta cu o asemenea comunitate de oameni seriosi , maturi si prietenosi , multumesc anticipat ! 5. ID Discord: 𝖚𝖗𝖘𝖚'#6570 6. De ce iti doresti acest grad?: Pentru a putea ajuta acest server in multe domenii . Limbajul adecvat trebuie respectat , si sa fiu sigur ca hack-urile sunt excluse pentru a nu incurca jocul altor persoane sau membri . 7. De ce tu si nu altcineva?: Pentru ca sunt o persoana de incredere , cel putin am auzit asta de la multe persoane , si mi-ar face o mare placere sa va ajut in toate domeniile posibile , mai ales pe sectiunea de factions . 8. Alte comentarii: Sper ca aceasta cerere sa fie luata in considerare , si astept raspunsul cat mai curand , va multumesc
 7. BlackB3ar

  Propunere

  1. Sugestia: Sa fie adaugata comanda /vote 2. Cu ce ne-ar ajuta comunitatea?: Dupa parerea mea , membrii vor fi mai multumiti fiindca vor putea primi o cheie sau 1 item pe zi gratis , iar comunitatea va putea creste pe zi ce trece , fiind popularizata pe site-ul de votari al serverelor 3. Alte comentarii: Sper ca ve-ti pune in fuctiune aceasta propunere fiindca va ajuta mult atat pe membri cat si pe staff + comunitate Multumesc aniticipat !!
 8. BlackB3ar

  Prezinta-te

  1. Nume complet: Nichita a.k.a Nick 2. Nickname:BlackB3ar 3. De unde ai auzit de noi?: De la un coleg de clasa ce prefera sa joace factions si mi-a atras atentia si mie 4. Scurta descriere: Ma numesc Nichita, prietenii imi spun Nick am 13 ani , prefer sa joc factions , hobby-ul preferat este football si sunt o persoana comunicabila 5. Cu ce te ocupi?: Ma ocup cu Footbalul , cu scoala :)) si cu factions :) 6. Ce hobby-uri ai?: Football , BasketBall si Gaming 7. Alte comentarii: Mi-a parut bine sa va intalnesc comunitatea si sper sa ne intelegem de minune Multumesc anticipat !!
×